sunnuntai 1. syyskuuta 2013

herään illalla, nukahdan aamulla, elän valveunessa

Ostin eilen uuden ihanan collegepaidan, Cubuksesta 22,95€. Mietin pitkään, että "raaskinko" ostaa tätä, mutta se jäi niin pahasti kummittelemana miun päähän, että oli ihan pakko! Ja onneks ostin, on nimittäin niin mukava päällä ja pelastaa semmosen kunnon asukriisi päivän mennen tullen.

Oon etsiny täydellisiä mustia farkkuja kissojen ja koirien kanssa! Turhauduin kuitenkin kun tuntu, ettei mistään semmosia löydy. Eilen h&m:llä ollessani mietin, että miks en oo ostanu farkkuja sieltä koska miun yhdet entiset farkut on sieltä ostettu ja ne istu jalkaan hyvin! Niimpä kotiutin eilen vihdoin itellenu uudet mustat pöksyt hintaan 19,95€. Miun hiusdonitsi oli myös niin kärsiny, että halusin ostaa tilalle uuden ja vähän isomman, Cubuksesta 3,95€.

Rakastan näitä kiireettömiä viikonloppuja just siks, että voi ihan kaikessa rauhassa syödä aamupalaa sängyssä ja lukea lukemattomia lehtiä, vaikka kello näyttäis jo kolmea iltapäivällä. Mut kun ei vaan oo kiire mihinkään!

Tiuhti on ollu täysillä mukana tässä rentoilu-viikonlopussa! Ollaan yhdessä vietetty monen monta tuntia vaan sängyllä maaten ja mie oon kattonu millon telkkaria ja millon netflixiä. Löysin netflixistä ihan huippusarjan, jota joskus telkkaristakin pari jaksoa katoin, nimittäin life unexpected. 

Lisäksi oon herkutellu sipseillä, kuvaillu vähän asuntopostausta varten, sulattanu sydämeni The Voice Kidsille sekä valmistautunu huomenna alkavaan toiseen työviikkoon! Tämmösen viikonlopun jälkeen on oikeestaan aika kiva mennä taas töihin :-)

Ihanaa alkavaa viikkoa 

4 kommenttia:

  1. tosi kiva paita! ymmärrän että ostit! :)ja ihana tiuhti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin mukava päälläkin! :) Hihii tiuhti on aika soma!

      Poista
  2. Rakastuin tohon paitaan, aivan superihana! :) Ja tollanen collegepaita on kyllä niin vaatekriisin pelastaja, mun pitäs hommata lisää tollasia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kyllä on! :) tekis mieli vaan pukee joka päivä se päälle! Miunkin pitäis ostaa lisää tuollasia ja cubuksella itseasiassa olis tuota vaalean harmaana ja eri tekstillä, niin se kyllä houkuttelis! :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥