keskiviikko 4. syyskuuta 2013

koti on siellä, missä sydän on

Noniin! Nyt oon saanu otettua teille kuvat tästä miun ja Tiuhtin 30 neliöisestä yksiöstä.. :-) Kaikkien kuvien valotukseen yms. en oo täysin tyytyväinen, mutta ehkä ne menee nyt..
Eteinen on melko pieni, mutta ihanaa, että semmonen edes on! Ja siihen kuitenkin mahtuu hyvin tuo miun pieni lipasto sekä yksi tuoli keittiöstä.. Naulakon yläpuolella on hattuhylly, jossa on kaksi huivikoria! Korit oli niin sekasorron vallassa, että jätin ne suosiolla kuvasta :-D Kun eteiseen tullaan niin vasemmalla puolella on vaatehuone, mutta sitäkään en viitsiny kuvata.. Se on kans melko pieni ja oli aika työn ja tuskan takana, että sain mahtumaan sinne kaikki vaatteet yms!
Kylpyhuone on eteiseen tultaessa oikealla. Ja kylppäristä tykkään ihan mielettömästi! Se on vasta rempattu ja päävärinä miun lempiväri sisustuksessa eli turkoosi.. Ripauksena vähän pinkkiä ja harmaata :-)
Kylppärin oven vieressä on vaaterekki, johon oon valinnu kaikki lemppareimmat arki- sekä juhlavaatteet! Alas laitoin myös kengät arkeen sekä juhlaan :-) Rekin vieressä on kori lehdille.
Ja sitten on olkkari-makkari osuus! Seinille pitäis saada tauluja tmv. ja tuo taulu mikä nyt on seinällä pitäis laittaa ylemmäks, koska nyt se jää ihan liian alas.. Seiniä olis myös tarkoitus vähän maalailla jossain vaiheessa! Miusta tää on jo nyt aika kiva ja sitten kun saa vielä nuo muutamat asiat kuntoon, niin hyvä tulee.. Koska sohvaa en halua, niin tilaa on just sopivasti :-) Oikeestaan yhtään enempää en edes kaipaa!
Keittiökin on vasta joku aika sitten rempattu ja miun silmään tosi mieluinen! Keittiön välitilan laatta voi aiheuttaa mielipiteitä ja niin se teki eka vähän miullekkin, mutta tykkään siitä tosi paljon! Siinä on lisäks melko hyvin just ne värit mitä miulla sisustuksessa on ja itseasiassa samat värit löytyy olohuoneen taulusta.. Keittiö on myös sopivan tilava niin, että sinne mahtuu myös tuo miun ruokapöytä.. Vaikkakin vähän hassusti tuolleen nurkkaan, mutta menee se hyvin noinkin.

Mitäs te ootte mieltä? :-) Aika paljon täällä on nyt samoja huonekaluja mitä edellisessäkin asunnossa, mutta koska ne käy tänne hyvin, niin miks ostamaan uusiakaan.. Ostoslistalla on oikeestaan vaan seinille jotain uutta ilmettä ja jossain vaiheessa ehkä uudet verhot olkkari-makkariin! Ja niinhän se on, että sisustuksessa ei koskaan tule valmista! Pääasia on, että tää tuntuu ihan kodilta jo nyt ja muovimattolattiasta (jota kohtaan miulla on ollu lähinnä enemmän viha- kun rakkaussuhde) viihdyn tässä asunnossa mielettömän hyvin!

11 kommenttia:

  1. Täytyy kyllä sanoa että ehdottomasti kivoin koskaan näkemäni yksiö! Yleensä ne on niin täyteen ahdattu. Ja tuo sun sisustus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Petra ihanasta kommentista, piristi kovasti mieltä <3 Oon kyllä pyrkiny siihen, ettei tästä tulis semmosta täyteen ahdattua, että olis oikeesti tilaa liikkua ja hengittää :)

      Poista
  2. Tosi kivalta näyttää, just sopivasti kaikkea.:)

    VastaaPoista
  3. Tosi kivalta näyttää, just sopivasti kaikkea.:)

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla, kiitos Emilia! :) <3

    VastaaPoista
  5. Sun kylppärin kyltissä lukee Batlroom :'D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥