maanantai 9. syyskuuta 2013

Elämä on sekoitus onnea ja surullisia vaiheita. Meil on täydellinen elämä, täynnä laulun aiheita



Heippa taas pitkästä aikaa! Halusin tulla pikaisesti kertomaan kuulumisia näin iltavuoron jälkeen, vaikka pitäiskin olla jo nukkumassa niin jaksaa aamulla herätä aamuvuoroon.. 

Lopuviikko meni töissä ja töiden jälkeen olin taas niin väsyny, etten jaksanu tehdä mitään.. Viikonlopun olinkin pitkästä aikaa kotikotona, Punkaharjulla! Siellä aika meni kun siivillä, näin Sallaa ja Aadaa, vietin hetken aikaa pikkupoikien kanssa, hengailin kotikotona, värjäsin hiukset sekä istuin iltaa Marikan ja muutaman muun kanssa! Ihana viikonloppu, mutta univelkaa kerty kyllä tosi paljon..
1. Lauantain asua 2. Syömässä Sallan & Aadan kanssa 3. Iiiiiks...
4-6. Värjäysprosessia.. 5. Hihii valmista tuli! Punapäänä jälleen :-)
6. Lauantai-illan pärstäkuvaa ja hiukan asua 7. Sisko ja sen sisko, "hiukan" ylivalottuneina

Muutama puhelinkollaasi lauantailta! Oon nyt siis onnellisesti jälleen punapää.. Latvoja täytyy vielä värjäillä, koska raidat meni niin vaaleeksi, että latvat on jostain kohti melko vaaleenpunaset! Kiinni ollessa menee kuitenkin hyvin näinkin ja viimeistään perjantaina värjään uusiks, jos en aiemmin ehdi :-) Tää viikko on nimittäin aika kiireinen, on ripsihuoltoa, varjofuksiaisia uusille hoitsu-opiskelijoille, iltavuoroa ja sitten onkin jo perjantai!

Nyt katon bb:n loppuun ja painun untenmaille nukkumaan viikonlopun univelkoja pois.. Tänään on ollu piiitkä päivä kun olin aamulla myymässä uusille haalareita ennen iltavuoroon menoa! Hyvää yötä ja jaksamisia uuteen viikkoon 

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulumispostaus.:) Oot niin ihana.<3

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, siun kommentit piristää aina kivasti! :) siepäs oot <3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥