perjantai 13. syyskuuta 2013

kaikkeen tottuu ja sydän turtuu

Hello you! Täällä kirjottaa alkaneesta viikonlopusta erittäin onnellinen bloggaaja.. Tää viikko on ollu oikeesti tosi kiireinen, mutta silti ihan mielettömän kiva :-) Ja tää viikko kyllä myös meni tosi nopeesti, koska joka päivä oli jotain ekstraa harjoittelun lisäks.. Harjoitteluakin on takana jo kolme viikkoa, eli enää alle neljä edessä! Oon kyllä oppinu tässä kolmen viikon aikana niin paljon kaikkee uutta! Niin se vaan on, että käytännössä ne asiat vasta oikeesti ymmärtää, kun pääsee itse näkemään tai tekemään.. 
Keskiviikkona oli vuorossa syksyn ensimmäiset haalaribileet, koska luvassa oli varjofuksiaiset meidän uusille fukseille! Fuksiaiset oli pääasiassa tuutoreiden hommia, mutta mie halusin kuitenkin mennä J:n & S:n kanssa pitämään rastia. Meidän rasti oli tanssirasti johon S oli itse keksiny liikkeet ja oli kyllä mielettömän hauskaa koko ajan! Kun kuus joukkuetta oli käyny jorailemassa meidän rastilla siirryttiin kaikki Amarilloon syömään sekä sen jälkeen vallottamaan tanssilattiaa.. Alkuperäinen suunnitelma oli, että lähden viimestään kahden aikaan kotiin nukkumaan, mutta kummasti se ilta venähti neljään saakka! Oli kuitenkin niin kivaa, ettei millään malttanu lähteä kesken kaiken pois vaikka väsymys olikin aika kova.. Eilen torstaina oli iltavuoro ja hyvin jaksoin senkin, eikä väsymys juurikaan painanu :-)
Tänään halusin perjantain kunniaks tehdä jotain hyvää ruokaa! Mielessä kävi tortillat, mutta niitä olis jotenkin aika turhauttavaa tehdä yhdelle.. Niimpä päädyin pitkästä aikaa fiestasalaattiin ja ai että, se oli hyvää!! Ja niin nopeeta sekä helppoa, aikaa tekemiseen meni jauhelihan ruskistamisen verran.. 

Vietän viikonlopun Porvoossa ja tää ilta meneekin kaikkia kivoja sarjoja katellessa, mitä ei oo viikolla ehtiny kattomaan! Syksy on siitä kiva, että kaikki sarjat palaa kesätauoilta sekä alkaa myös paljon uusia sarjoja :-) Tottakai semmonen käy tämmöselle telkkarin orjalle paremmin kun hyvin! Alunperin miun piti värjätä tänään hiukset uusiks, (koska latvat jäi edellisestä värjäyksestä aika vaaleiks niiden vanhojen raitojen takia) mutta taidankin siirtää värjäämisen aamuun.. Huomenna olis tarkoitus käydä syömässä muutaman ihanan tyttösen kanssa I:n synttäreiden kunniaks ja ehkä siitä sitten jatkaa iltaa johonkin! Eli superkiva viikonloppu varmasti tiedossa. Kivaa viikonloppua teillekin murut, palaillaan taas 

ps. jos teillä on postaustoiveita, niin niitä saa aina heitellä! :-)

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin ♥