tiistai 17. syyskuuta 2013

vain epävarmuus voi horjuttaa

Tää viikko vaikuttaa lähes yhtä kiireiseltä kun viime viikkokin! Ehkä tää ens viikolla tästä vähän rauhottuis ja ehtisin enemmän tulla moikkailemaan tännekin :-) Nyttenkin miulla on alle puoli tuntia aikaa saada tää postaus valmiiks, kun sitten pitää kiirehtiä jo koululle ja siitä vielä iltavuoroon!

No joka tapauksessa, pieni katsaus lauantain asuun! Juhlittiin sillon tosiaan I:n synttäreitä pienellä hyvällä porukalla! Käytiin syömässä Wanhassa Apoteekissa, joka olikin miulle ihan uus paikka, mutta olin positiivisesti yllättynyt.. Ruokailun jälkeen lähdettiin istumaan hetkeks iltaa I:n ja M:n luokse, jossa aika menikin maailmaa parantaen ja pelaillen juomapeliä! Myöhemmin jatkettiin vielä Amarilloon, jossa tyypillisesti meni lähes loppuun saakka. Jälleen kerran oli kyllä tosi onnistunu ilta! 


Housut / vero moda, Toppi / vero moda 


Lauantain asu oli melko rento, mutta viihdyinkin siinä just sen takia tosi hyvin! Jalassa miulla oli vielä tutut ja turvalliset kiilakorot :-) Värjäilin myös hiuksia lauantaina ja nyt väri onkin huomattavasti parempi! Tykkään tästä hiusväristä tosi paljon ja toivon, että tää ei ihan niin nopeesti vaalenis mitä punainen miulla yleensä.. En haluis heti nimittäin luopua tästä.

Huomenna olis vielä uusien opiskelijoiden Helsingin fuksiaiset johon oon menossa vähän niinku ylimääräisenä palloilemaan! Sitten onneks rauhottuu tää meininki taas hetkeks, kun ei oo tiedossa fuksiaisia eikä ihan heti kenenkään synttäreitäkään.. :-D 

En tiedä yhtään miten ehdin postailla tällä viikolla vai ehdinkö ollenkaan! Viikonlopuks oon menossa rentoilemaan kotikotiin, joten sillonkin saattaa olla täällä aika hiljaista.. Mutta postailen kyllä taas heti kun ehdin :-) Kun tästä viikosta on selvitty, niin harjottelua on jäljellä alle kolme ja toisaalta odotan jo sitä kun koulu kunnolla alkaa! Vuorotyö ja muutamat koulujutut yhdistettynä ei oo mikään kauheen helppo combo.

Nyt täytyy taas kiiruhtaa, heippa ihanaiset 

4 kommenttia:

  1. Sää oot niin kaunis!:)<3 tuntuu että muutut kokoajan vaan kauniimmaksi, mitä oon sun blogiasi seurannut.:) tuo toinen kuvakin on ihan järjettömän kaunis.:) oot mun yks lemppari blogeista, sun postaukset luen aina. Vaikutat tosi ihanalta ja aidolta ihmiseltä.<3 haluaisin joskus nähdä sua ja tutustua paremmin.:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana Irene!! <3 tää kommentti piristi mieltä ja paljon :) ihan sanattomaks menin :D iso kiitos <3 siunki blogi lukeutuu kyllä ihan lemppareihin ja on yks niistä blogeista mistä luen postaukset heti kun nään, että on tullu uus! Ihailen siun tyyliä, siinä on paljon sellasta mistä mie todella tykkään <3 samat sanat siulle <3 oon samaa mieltä siun kanssa tuosta vikasta, olis kyllä kiva :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥