maanantai 23. syyskuuta 2013

tiedä miksi se mua pelottaa, mut se on totta. Oon mielikuvituksen tuotetta.


Heippa sinne ruudun toiselle puolelle! En sitten kerenny istahtamaan enää loppuviikosta koneelle, mutta eipä miulla olis ollu mitään kuvamateriaaliakaan sieltä :-) Helsingin fuksiaiset onnistu tosi hyvin eikä koko päivän kestävä sadekkaan haitannu menoa ollenkaan, päinvastoin! Tästä onkin hyvä alottaa vähän rauhallisempi kausi..

Viikonlopun vietin Punkaharjulla! Olisin kyllä kovasti kaivannu lisää tunteja vuorokauteen, koska tuntu että aika loppu ihan kesken siellä ollessa.. Silti kerkesin kyllä tehdäkkin vaikka ja mitä! Perjantaina näin illalla Sallaa, vaikka olinkin tosi myöhään vasta perillä.. Pieni jutustelutuokio teki silti tosi hyvää! 
Lauantaina käytiin juhlimassa miun serkun synttäreitä ja illalla käytiin äitin kanssa leffassa kattomassa Tumman veden päällä! Leffa oli koskettava ja tosi hyvin tehty, vaikka hiukan ahdistavakin..
Kengät/Converse, Housut/Vero Moda, Toppi/Lindex, Takki/H&M, Huivi/Primark
Sunnuntai on ainoa päivä, miltä on vähän edes kuviakin! Näin Marikaa ja pikkupoikia pitkästä aikaa kunnolla.. Pienempi kuvissa näkyvistä täyttää ylihuomenna kaks ja synttäreitä juhlittais tulevana viikonloppuna.. Mie en kumminkaan pääse paikalle, koska perjantaina on yövuoro. Onneks näin niitä kuitenkin nyt ja uudelleen taas kahden viikon päästä! 

Viime yön unet jäi melko lyhyeks ja aamulla oli virkeänä mentävä aamuvuoroon! Nyt kirjottelen tässä Batteryn voimalla, koska n. tunnin päästä pitää kiiruhtaa yhteen kokoukseen koulujuttujen merkeissä.. Miun onnekseni äiti anto miulle eilen tehtyjä lihapullia mukaan, niin ei ainakaan tarvii miettiä mitä sitä tänään söis! :-D 
Tää viikko on onneks vähän rauhallisempi mitä pari edellistä, ainut vaan, että torstaina olis kyllä pieni pino uusintatenttejä mihin pitäis vähän ehtiä lukemaankin.. Lenkkeily on nyt parin viikon aikana jääny ihan olemattomiin, koska on ollu niin paljon kaikkea muuta. Tällä viikolla oliskin tarkotus tsempata myös siinä asiassa, kohan nyt saa tän viikon kunnolla käyntiin :-) Vaikka harjottelu- sekä koulujutut vähän stressaa, niin silti miulla on tällä hetkellä jotenkin tosi hyvä olo!

Mut semmosta tänne, tuli taas aikamoinen kilometri-postaus! Mitäs teille kuuluu? Ainii ja tsemppiä uuteen viikkoon 

5 kommenttia:

  1. Ihana kuulumispostaus :)<3 Vaikutat niin ihanan aidolta! <3 ihanaa viikkoa sulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ! <3 voii ihana sinä, kiitos ihanasta ja piristävästä kommentista <3 ja kuin myös! Nyt voikin sanoa taas jo hyvät viikonloput ;)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Tsempit sullekin!:) sun hiukset sopii hyvin noitten punaisten lehtien sekaan.:) tännekin kuuluu hyvää, kiireestä huolimatta.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoooos, ihana kun kommentoit <3 hyvä juttu :) syksy on yleensä aika stressaavaa mutta kyllä se jossain vaiheessa kai helpottaa..

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥