lauantai 28. syyskuuta 2013

koska me ei olla enää me

Viime postauksessa sanoin, etten tänä viikonloppuna pääse kotikotiin vaikka on Hugon 2-vuotis synttärit! No toisin kuitenkin kävi ja täällä sitä nyt ollaan :-) Miulle tarjottiinkin kyytiä tänne ja enhän mie nyt semmosesta kieltäydy! Tänään niitä sitten juhlittiin ja voi miten innoissaan Hugo oli kaikista paketeista ja jopa korteistakin, ihana pikkunen muru!
Marika oli taas väsäilly vaikka mitä herkkuja ja oonkin edelleen ihan ähky kun tottakai kaikkea piti maistaa ;-) Hugolla on muuten joku oma uus tyyli, että sen pitää aina irvistää kameraan, niinkun tuossa vikassa kuvassakin! Miun kamerassa oli jotkut asetukset ihan hassusti ja kuvia piti ottaa sen takia salamalla, millä en yleensä mielellään ota.. 
kengät / Zalando, housut / Cubus, Peplum-paita / Bikbok, takki / H&M, huivi / Cubus
Synttäreiden jälkeen vietiin Petrus ja Saara Savonlinnaan ja takas tullessa pysähdyttiin äitin kanssa ottamaan muutamat kuvat! Kamerassa nää näytti ihan ok:lta, mutta koneella mikään ei tuntunu enää miellyttävän, lisäks blogger muutti näissä laadun paljon surkeemmaks miltä koneella muuten näyttää! Mutta näillä mennään nyt.. On kyllä toisaalta ihana olla täällä, vaikka nyt tuleekin oltua kolme viikonloppua putkeen. Mut kohta jatkuu koulu sekä työt koulun ohella, niin ei sitten pääse tänne enää niin usein! Tää ilta on tarkotus viettää muuten ihan rennoissa merkeissä kotikotona, mutta jossain välissä nään ehkä Sallaa. Tää rentoilu sopii miulle kyllä taas paremmin kun hyvin!

Ihanaa viikoloppua teillekkin 

1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin ♥