tiistai 1. lokakuuta 2013

Nipistä mua, että herään ja huomaan jos tämä on unta

Heippa teille! Tulin tälleen tiistai illan ratoks kirjottelemaan teille :-) Piti tulla jo eilen, mutta sitten oli iltavuoroon lähtö niin ei siinä ehtinykkään. Tää on kyllä niin perus, ennen bloggeriin tuloa sitä miettii vaikka mitä, mitä kirjottaa tänne, mutta sitten kun se on nenän edessa auki niin ei tuu mitään mieleen!


Alotetaan nyt vaikka näistä miun hiuksista.. Ne sai taas viikonloppuna uuden värin ylleen ja nyt alan taas pikkuhiljaa olla tosi tyytyväinen! Väri on mahongin ruskea ja riippuu täysin valosta, miltä se väri todellisuudessa näyttää. Näissä kuvissa melko punertava, mutta jossain valossa punaisuus jää melkein kokonaan pois ja väri näyttää ruskeelta! Tämmöstä väriä miulla ei kertaakaan oo vielä ollu ja nyt tää vaikuttaa semmoselta, että vois pysyä vaikka vähän pidempäänkin.. Tää syksy on miulle selvästi hiuskriiseilyn aikaa, tästä on tullu oikeestaan semmonen oravanpyörä. Kesää kohti vaalennan, syksyä kohti tulee ensiks punainen, sitten siitä pikkuhiljaa ruskeaa kohti ja jossain vaiheessa menee lähes mustaan! Nyt kyllä yritän välttää sitä liian tummaa väriä!

Kengät / Zalando, Farkut / H&M, Neule / H&M (uusi)

Harjottelua on jäljellä enää 6 arkipäivää ja sitten oliskin muutaman päivän "loma" ennen kouluun paluuta! Jännä, kun joitain luokkalaisia ei oo nähny ollenkaan yli neljään kuukauteen.. Noo kohta se on taas ihan arkipäivää :-) Alkusyksy on kyllä menny tosi vauhdilla, elämässä on ollu niin paljon kaikkee uutta, että ajanjuoksun mukana ei meinaa pysyä ollenkaan. Rehellisesti sanottuna en olis kyllä pari kuukautta sitten uskonu, että nyt lokakuun alussa voisin olla näinkin onnellinen ja tyytyväinen elämään. Sillon kun se lähinnä tuntu siltä, että en pääse elämässä eteenpäin oikein millään. 
Koulujutut kyllä edelleen stressaa, eikä mitään ihmeitä sinänsä oo elämässä nyt tapahtunu, niin silti oon jotenkin tosi tyytyväinen! Miulla on maailman paras perhe, mielettömän ihania ystäviä ympärillä sekä kiva koti missä asustella  Jälleen kerran on pakko todeta, että kyllä se on täysin totta; kun elämässä tapahtuu joku odottamaton kurjempi juttu, niin sen jälkeen oppii arvostamaan ihan niitä pieniäkin arkipäivän juttuja!

Mutta ettei tää nyt mee liian syvällisyyksiin, niin ehkä mie lopettelen tän tähän! Rentoa tiistai-iltaa ♥ Mie ainakin ajattelin viettää telkkarin ääressä koko illan ja ehkä jopa vähän herkutellakkin!

11 kommenttia:

  1. toi väri sopii sulle tosi hyvin! Ja kiva kuulla että elämä taas hymyilee :) Ja älä stressaa turhaan mitään koulujuttuja! :) Ihana päästä taas kouluun, kummallisesti kyllä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) jep, kiva välillä näinkin, toivottavasti tää fiilis pysyis edes jonkun aikaa :) hmmm eihä niistä pitäis silleen stressata, mutta ku mie nyt oon vähän tämmönen stressailija :D niin on kyllä, oikeesti aika jännä et sinne menoa toisaalta ihan odottaa!

      Poista
  2. Kivan pirteen värinen tukka sulla! Ihania syksyisiä kuvia!:))

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla, että oot tyytyväinen :)<3 Tsemppiä koulujuttujen kanssa, kyllä ne hoituu omalla painollaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana tunne kun tajuaa, et kaikki on oikeestaan aika hyvin :) kiitos, niin eiköhän ne siitä :) <3

      Poista
  4. Ihana asu sulla.:) Sun hiukset on kasvanut.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irene ! <3 itseasiassa huomasin ihan saman näistä kuvista :D jeee!

      Poista
  5. Aivan ihanan väriset hiukset! Mullakin on aina vähän sama homma, kesäks vaalempaa ja syksyllä haluttaa värjätä tummemmaks...

    VastaaPoista
  6. Kiitos :) tää on kyllä mieluinen väri! Heh aijjaa, ihan kiva kuulla etten oo ainut :D

    VastaaPoista
  7. Ihanat hiukset sulla! Punanen sopii sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥