maanantai 7. lokakuuta 2013

kun kaikki hurraa voi minäkuva heittää pahan kerran

Mihin tää aika katoaa? Taas lähes viikon hiljaiselo täällä, enää en kehtaa edes pahoitella! Syyt on samat kun ennenkin, harjottelu vie voimat eikä iltaisin jaksa enää istua koneella.. Tai saati kuvailla mitään. Mutta miulla on enää 2 päivää harjottelua ja sitten en ainakaan voi enää sen piikkiin mitään laittaa ;D Tänään oli arviointi ja olin oikeesti yllättyny miten hyvää palautetta sain, vaikka aina tietenkin löytyy myös kehitettävää! 
Nyt pientä katsausta menneisiin päiviin:

♥ Miun monet illat on mennyt kattoen rästiin jääneitä sarjoja, yks niistä on Gossip girl! Paras tapa viettää aikaa ihan itekseen, kun on niin väsynyt että mihinkään muuhun ei pysty..

♥ Uudet puhelimen kuoret, uus päivitys sekä ihana taustakuva! Love it 

♥ Olin viime viikonlopunkin Punkaharjulla, koska oltiin perjantaina kattomassa äitin ja Marikan kanssa Johanna Kurkelan konserttia, joka olikin ihan mielettömän hyvä! Kameran tarkennuksessa oli pahasti jotain mätää ja kaikki kuvat oli yhtä epäonnistuneita kun tämäkin.. Mutta fiilis paikan päällä oli ihan mieletön :-)

♥ Tilailin muutamia mustavalkoisia valokuvia, jotka sitten tänään järjestelin tuohon ankeelle valkoiselle seinälle! Ei ehkä mikään huippu taideteos, mutta parempi kun tyhjä seinä :-) Ja kun tapetissa ei sisustustarra pysy.. Sitä paitsi kuvissa on kuitenkin miulle rakkaita ihmisiä!

♥ Kanasalaattia pitkästä aikaa tänään töiden jälkeen, nam! Niin yksinkertasta, helppoa ja aina yhtä hyvää..

Vihdoin on syksyn ensimmäiset kynttilät palamassa! Ne tuo heti ihan erilaisen tunnelman tänne kotiin ja arki-iltaankin tulee vähän luxusta! 

Vaikka oonkin ollu kuvailujen suhteen aika laiska, niin muutamat kuvat on kuitenkin viikon sisällä kameraan kertyny! Näistä kyllä välittyy tosi hyvin miun viikon sisältö harjoittelun lisäks.. Ja on vähän vaihtelua normipostauksille, vai mitä mieltä ootte? :-)

Voimia alkaneeseen viikkoon, puss!

5 kommenttia:

  1. nam miten herkullisen näkönen kanasalaatti :p ja tykkäsin tästä postauksesta! :) ja äääks muutaman vuoden vanha kuva meistä siun seinä :-D tais olla 18v synttärit ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkullista se oliki :p kiva kuulla murunen <3 hah niin on :D mut jotenkin tykkään tuosta kuvasta niin paljon, siinä on vaan sitä jotain.. Nuoruuden huumaa, hah ;D

      Poista
  2. Kanasalaatti on kyllä aina yhtä hyvää <3 Tuo konsertti oli varmasti ihan mahtava! ihanaa viikkoa sulle <33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, siihen ei kyllästy :) Se oli kyllä ihan mieletön, Johannalla on niin mahtava ääni ja ne sanoitukset kappaleissa on niin ihania! Kiitos ja sitä samaa <3

      Poista
  3. Ihania kuvia ja tuo kuvaseinä kyllä näyttää hienolta! Se tuo heti valkoiseen seinään eloa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥