sunnuntai 13. lokakuuta 2013

ei haavat niitä repimällä parane

No nyt on harjottelu suoritettu kunnialla loppuun, wuhuuu! :-) Tai viimeinen päivä oli jo torstaina, mutta miulla on ollu nyt vuorostaan netin sekä puhelimen kanssa ongelmia ja tää on ensimmäinen päivä kun saan netin toimimaan puhelimen kautta koneella, ilman että se pätkii kokoaika.. Iphonen uus päivitys on tosi hyvä ja tykkään siitä, mutta sen jälkeen miun puhelin on ollu yks jumi vaan :( Onko muilla omenapuhelimen omistajilla ollu samoja ongelmia päivityksen myötä?

Perjantaina siivoilin kämpän oikein kunnolla lattiasta kattoon ja illalla lähdin moikkaa tyttöjä kaakaon merkeissä! Kaakaolle tosiaan oltiin menossa, mutta kummasti ne suunnitelmat muuttu ja löydettiin ittemme siiderilasit kädestä :-D Kello läheni kahdeksaa ja mentiin yhdessä kattoo vain elämää I:n luokse! On muuten maailman paras sarja, kyyneleiltä eikä naurulta ei vaan voi välttyä. Jossain vaiheessa jatkettiin iltaa vielä amarilloonkin, vaikka se ei todellakaan kuulunu alkuperäisiin suunnitelmiin! Noo extempore illathan on yleensä niitä parhaita ja perjantai olikin kyllä kaikinpuolin oikein onnistunu.. 

Vikasta kuvasta joku tarkkasilmäinen voi myös huomata, että miun ripset on kadonnu :-D Niitä alko olla niin harvakseltaan, joten perjantaina revin (Anteeks Roosa) viimesetkin haivenet irti! Toisaalta on taas niin vapauttavaa olla välillä ilman niitä, vaikka onkin melkoisen alaston olo.. Äkkiä tähän kuitenkin tottuu ja enköhän mie seuraavalla Joensuu reissulla halua ne taas takasin ;)

Mutta nyt aamupalaa masuun ja sitten suunta kohti töitä! Kivaa sunnuntaita 

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ooii, ihana Irene <3 mie yritän palata tänne blogimaailmaan taas piakkoin.. Luulin et harjottelun jälkeen jäis enemmän aikaa kaikkeen muuhun mut ei kyllä oo jääny :/

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Sulle olis haaste, käy kurkkaan ♥

    VastaaPoista
  4. Vaikka onkin aika vanha postaus jo, niin pakko tulla sanomaan! Tuo otsikko ja se kappale, mmh<3

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥