torstai 12. kesäkuuta 2014

Kaikki on ehkä vain satua, tahdon sen omin silmin todeta.

Ihanaa torstai-aamua kaikille! Heräsin virkeenä jo yhdeksan aikoihin ja nyt miulla on lähinnä tämmöstä odottelua ennen iltavuoroon lähtöä. Vielä pitäis jaksaa tää iltavuoro ja huominen aamuvuoro ja sitten pääsiskin kotikotiin vapaaviikonlopun viettoon :-) Kyllä kelpaa! Kerkeen kesän aikana käymään kotona tosi vähän, joten senkin takia on jotenkin niin ihanaa mennä sinne nyt!


Oon tehny muutamia tosi kivoja ostoksia tässä lähiaikoina ja yllä näkyy niistä luultavasti kaikista mielusisin! Miulla on tuota samaa mallia paita mustana ja se on ollu tähän asti lempparipeplum avonaisen selkäpuolen takia. Mutta uudessa yksilössä ihastuin heti myös kuvioon! Kukat on jotenkin aina ollu niin miun juttu. Kyseisen paidan ansiosta pilvisetkin kesäpäivät voi olla ihan kivoja, koska ei tätä kuitenkaan kauheen lämpimillä ilmoilla pysty pitämään!


Nyt vihdoin voin unohtaa koulujutut hetkellisesti, kun viimeinenkin tentti on alta pois. Sitä en tiedä, että miten se meni, mutta katellaan sitä sitten syksyllä uudelleen jos siihen on tarvetta! Nyt keskityn pelkästään kesätöihin ja muutamiin kivoihin kesäsuunnitelmiin. 

Mutta tää nyt oli tämmönen pikakatsaus tällä kertaa :-) Kivaa huomenna alkavaa viikonloppua teille 

8 kommenttia:

  1. Tsemppiä viimeisiiin työpäiviin, sitten nautit kunnolla kotikotona :)<3 Mäkin oon lähdössä huomenna vanhempien luo :) Nyt kesällä on itselläkin mahdollisuus mennä useammin lapsuudenkodissa käymään :) Ja aivan ihana tuo paita <3 kaikki kukkakuosit kyllä iskee muhun tällähetkellä ihan täysin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä! :) <3 Viikonloppuna kyllä tosiaan aion nauttia! Oo onpa kiva, kotikotiin on aina kiva mennä :) Ihanaa viikonloppua siulle sitten <3 Paita on kieltämättä aika ihana, sitä en voi kieltää :)) Kukkakuosi on kyllä jotenki niin niinkin silmään ja varsinkin huomaa tälleen kesällä, että kaikkeen kukkakuosiseen on silleen "wou"! Esim. Siun edellisessä postauksessa ollu jumpsuit on ihana!!

      Poista
  2. Ihana kukkapaita, sopii sulle kyllä hyvin.:) Ihania vapaa päiviä, muista rentoutua ja nauttia.:) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irene, ihana kuulla <3 jep, niin täytyy kyllä yrittää! :) Jaksaa sitten taas.. Kivaa viikonloppua siullekki <3 ja kiva kun kommentoit!

      Poista
  3. Ihana kukkapaita.:) nautihan vapaista, nyt voi hyvällä omatunnolla olla vaan kotona ja rentoutua kun tuo suomen kesäkin muuttu typerän sateiseks. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun miellyttää muitakin! :) Jep, niin aion kyllä tehdä :) Tää Suomen kesä tosiaan näyttää taas parhaita puoliaan, niin ei tarvii ainakaan stressata, että ehtiikö maata auringossa yms :D Ihanaa viikonloppua siulle ja kiitos kommentista <3

      Poista
  4. Nammmm mitä herkkuja, kelpais itsellenikin nyt tollanen aamiainen, pööööhh :D ja kukkakuosit on niin kivoja, ihana paita siis! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe eikö ookki ;D miullekki menis nyt välipalana tuollanen! Ne on kyllä, ihan missä muodossa vaan :) Kiitos Julia <3

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥