maanantai 16. kesäkuuta 2014

Mä en tahdo enää juosta, ja vilkuilla taakseni

Miun viikonloppu meni ihan liian nopeesti, kuten aina kun on jotain kivaa tekemistä. Perjantaina olin vasta niin myöhään kotikotona, että näin vaan pikasesti Sallaa sekä myöhemmin Marika värjäs miun tyvikasvun pois. En ymmärrä, annoin värin vaikuttaa vaan sen pakollisen ajan ja pesin värin tosi nopeasti pois, mutta silti miun latvat imas jonkin verran sitä ruskeeta sävyä ja miun perjantai ilta olikin aivan pilalla, kun hiukset siinä valossa näytti levänvihreeltä. Seuraavana aamuna kuitenkin kuivana ne ei ollukkaan niin pahat ja jossain valossa näyttää jopa ihan niiltä samoilta vaaleilta mitkä ne oli ennen värjäystäkin.. Ajattelin kuitenkin käydä kampaajalla tässä parin viikon sisään :-)

Lauantai päivälle olikin paljon kaikkea tekemistä, kun ensiks aamupäivällä kävin pistäytymässä miun rakkaan kummitytön 3 vuotis synttäreillä ja melko pian olikin lähtö jo eräälle mökille missä menikin sitten useampi tunti esim. boolia juoden. Loppuillasta suunnattiin vielä Punkaharjun kesänavaus tapahtumaan.




Mietin pitkään, että mikä olis sopiva vaatetus mökille josta kuitenkin sitten jatketaan vielä iltaa. Päätös oli kuitenkin sinänsä aika helppo, koska ulkona oli niin kylmä. Päälle pääsi siis uusi lempparipaita! :-)

Eilen käytiin miun ukin syntymäpäiväkahveilla ja kohta olikin jo aika hypätä junaan ja suunnata kohti kotia! Miun työviikko alkaa kyllä tosi kevyesti kun on vaan kaks työpäivää ja sitten taas kaks vapaata :-) Sen jälkeen onkin kyllä melko pitkä työputki ja juhannuskin menee töissä. Onneks meillä töistä huolimatta on ihan kivoja suunnitelmia tehtynä tyttöjen kanssa ♥ Mutta nyt, kivaa maanantaipäivän jatkoa teille 

10 kommenttia:

  1. toi paita on kiva! voisit kyllä jo tulla tälle suunnalle nii saisin sen toisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se vaan on! :) Noo malta muutama viikko nii tuon siulle rokkiasun ;)

      Poista
  2. Paljon kyllä ehdit viikonloppuna tekemään :)♥ kaikki juhlat ja illanistujaiset on niin kivoja :) pakko hehkuttaa uudelleen tuota paitaa, niin ihana kyllä! Passaa sulle hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, yllättävänkin paljon :) Mutta nukkuminen ja muu vapaapäivien lepo kyllä jäikin sitten välistä :D Nii on, varsinkin semmoset rennossa merkeissä vietetyt :) Voi kiitos Emilia <3

      Poista
  3. Oooo ihana viikonloppu ollut sulla: ) heeei sulle olisi hyvänmielen haaste mun blogissa: )❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosiaan ihana viikonloppu ja tuli tarpeeseen <3 kiitos haasteesta Julia, pitää käydä kurkkaamassa :) <3

      Poista
  4. tosi kivan oloinen blogi siulla, liityin lukijaksi! :)
    ja itsellänikin on kokemusta kun hiuksista ei tulekaan värjäyksen jälkeen mieleiset, se on niin kauheaa! mutta kivoiltahan nuo näyttää<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että miellyttää ja ihanaa saada siut lukijaks :) <3 Se ei oo kyllä kivaa :/ Miullekki on joskus aiemmin käyny pari värimokaa, mutta en silti oo oppinu :D Pitäis vaan käydä kampaajalla ni välttyis tämmösiltä! Mut huippua kuulla :) <3 Ei ne ehkä enää niin kauheet tosiaan ookkaan! Ja kampaaja aikakin on varattu :)

      Poista
  5. Oi ompa tosi ihana tuo paita!! Oon itekki ihan hurahtanut kaikkeen kukkakuosiin :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, tykkään siitä mielettömästi myös! :) Kukkakuosi iskee kyllä ja kovaa varsinkin tälleen kesäaikaan.. :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥