sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

on aika olla oman onnemme seppiä

Miulla on kertyny kameraan kaikkia satunnaisia räpsyjä, niin ajattelin tulla niistä muutamia jakamaan teillekkin tänne! :-) Tykkään lukee muiden blogeista tosi paljon sellasia "everyday photos" tyyppisiä postauksia, joten mielelläni toteutan niitä itsekkin välillä! Mitäs mieltä siellä ollaan?

Miulla ei oo ollu päiväpeittoa hetkeen, koska entinen ruskea päiväpeitto oli aivan kissankarvan vallassa eikä sitä enää vaan kehdannu pitää sängyllä. Jonkun aikaa sinnittelinkin kokonaan ilman, mutta viime viikolla miulla meni hermo siihen, ettei sitä oo. Miulla kun ei kuitenkaan oo sohvaa, niin sänky on se paikka missä katon telkkaria, oon koneella ja välillä jopa syönkin (tiedän huono tapa). Äiti sitten ryhtykin tuumasta toimeen ja alko ettimään miulle netistä varteenotettavaa ja suht edullista vaihtoehtoa. Äiti vinkkaskin melkein heti, että kannattaa kurkata citymarketin sivulta eräs yksilö ja sehän sieltä sitten lähtikin heti tilaukseen! Mietin, että mikä väri olis hyvä, koska kuitenkin aika helposti kissankarvat kaikessa näkyy. Tuo oli kuitenkin oikein nappivalinta, koska se on sellasta materiaalia, ettei kissankarva edes pysy siinä ja lisäks väriltäänkin käy miun mielestä aika hyvin :-) Jotenkin raikastaa koko yleisilmettä!
Miulla on niin alaston olo välillä ilman ripsienpidennyksiä! Kyllä niihin vaan kerkes niin paljon tottumaan :-D Onneks sain viime viikolla edes kulmiin vähän väriä, niin en ihan niin alastomalta näytä. Omat ripset tosiaan tuntuu olevan nyt aika lyhyessä kunnossa, koska tuossakin kuvassa on ripsaria ja silti näytän ihan ripsettömältä! Mutta nää nyt on tämmösiä pieniä, tyhmiä ja naurettavia "murheita" tässä elämässä. 
Oon tehny tässä parina iltana niin hyvää salaattia, ettei mitään järkee! Molempina iltoina vähän eri lisukkeilla ja varsinkin tuo yllänäkyvä tämän päivän versio oli kyllä tosi namia :-P Tänään siis laitoin salaattimix annospussin, viinirypäleitä, mansikoita ja halloumijuustoa! Kyllästyn helposti kaikkiin salaatteihin, mutta tuota tuun varmasti syömään vielä monen monta kertaa!
Olin tänään aamuvuorossa ja miun töiden jälkeen ollaan vietetty vaan kisujen kanssa kunnon löhöpäivää! Ulkona sataa kaatamalla, joten ollaan vaan nukuttu päikkäreitä ja mie oon tuijottanu netflixistä sarjoja karvakorvat kainalossa! Tänään katoin viimeisen jakson orange is the new black- sarjaa ja nyt miulla onkin ongelma, että mitä seuraavaks kävisin kattomaan :-D Aina kun pitää olla joku sarja katottavana.. Oliskos teillä mitään hyviä ideoita? 

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia, varsinkin tuo kisuliini<3 ja nam mitä salaattia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla :) Viuhti on aikamoinen linssilude <3 Ja tuo salaatti oli kyllä niin hyvää, tulee oikein vesi kielelle kun nyt ajatteleekin :D

      Poista
  2. Ihania kuvia♡ mä kans tykkään tämän tyyppisistä postauksista tosi paljon :)♡ näitä ehdottomasti lisää !♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia <3 Kiva kuulla, että nää miellyttää sinuukin :) <3 Uskon, että tuun toteuttamaan kyllä näitä paljon jatkossakin :-)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥