torstai 26. kesäkuuta 2014

tiedänkö mitä onni on, tiedänkö kuinka siitä pidetään kiinni, kun sirpaleet putoaa

Heippa ihanaiset! Vihdoin ehdin hetkeks istahtaa koneen ääreen. Juhannuskin oli ja meni ja siitä miulla ei oo oikeestaan ollenkaan kuvamateriaalia. Vietettiin kuitenkin iltaa tyttöporukassa syöden ja jutellen sekä myöhemmin piipahdettiin vielä Amarillossakin. Oli tosi kiva ilta, kun sai rauhassa juteltua kaikki kuulumiset läpi eikä ollu kiire mihinkää, lisäks oli ihan kiva päästä käymään tanssilattiallakin pitkästä aikaa!

Nyt miulla on ollu aika työntäyteiset päivät tässä takana ja sen takia en oo oikein ehtiny postailemaankaan tai edes lukemana muiden blogeja. Eilen miulla oli vapaapäivä, mutta senkin vietin pikavisiitillä kotikotona. Miulla on kesän aikana jäljellä vaan kolmet sellaset kahden päivän vapaat ja nekin on jo täynään ohjelmaa, niin pakko käyttää näitä yhden päivän vapaita sitten noihin kotikoti käynteihin, että ehtii edes pikaisesti sielläkin käymään :-)
Paita /Only , Toppi / Vero Moda, Legginssit / Vero Moda, Kengät / Turkki

Eilen kävin myös kampaajalla Punkaharjulla ja tykkään jälleen tosi paljon näistä hiuksista! Latvaa vaalennettiin vielä vähän lisää ja nyt siitä saatiin keltasuutta sekä vihreyttä pois. Lisäks värjättiin myös tyvi vähän viileemmäll sävyllä uudelleen. Oikeesti, mie vannon, että ihan heti en oo tummaan väriin palaamassa (enkä punaiseen), joten jos käyn semmosia puheita puhumaan, niin lyökää minuu vaikka paistinpannulla päähän! :-D Vaikka nää vaaleemmat hiukset kaipaa hetken totuttelua, niin silti viihdyn näissä tosi hyvin. Ylläoleviin kuviin en oo oikein tyytyväinen, kun ne äitin kanssa melko kiireessä otettiin ja aurinkokin häikäs, mutta niillä mennään nyt!
Miun seuraavat 5 päivää meneekin taas töissä, mutta sitten seuraavana viikonloppuna onkin jo Ruisrockin vuoro ja heti perään melkein Ilosaarirock! On kyllä kaks mahtavaa viikonloppuu varmasti edessä :-) Työpäivätkin jaksaa paljon helpommin, kun tietää että kaikkia kivoja suunnitelmia on tulossa!

Nyt kuitenkin taas tuntuu, että teksi tökkii ihan urakalla, niin taida lopetella tähän ja palata taas kun aivot toimii vähän paremmin! Kivaa keskiviikkopäivän jatkoa 

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin ♥