tiistai 29. heinäkuuta 2014

Tervetuloo elämään, sen eka päivä on tänään

Heippa! Olin viikonloppuna vapaiden vietossa kotikotona. Unohdin hetkeks työt ihan kokonaan ja keskityin vaan rentoutumaan. Yllättävän hyvin siinä onnistuinkin! Perjantaina käytiin miun isovanhempien luona kun äidin äiti halus, että kuvailen vähän heidän pihaa ja samalla juotiinkin siinä ulkona iltakahvit! Olin hypätä riemusta kattoon, kun näin pöydällä savustettua lohta, se on vaan jotain niin hyvää   Illalla käytiin vielä äidin kanssa uimassa eli nyt vihdoin ja viimein on miunkin talviturkki heitetty! 

Toppi / Gina Tricot, Hame / Seppälä, Kengät / Nelly.com?

Viikonloppu muuten menikin lähes auringossa maaten! Laskeskelin, että lauantaina loikoilin auringossa yhteensä melkein 7 tuntia ja välillä kävin korkeintaan uimassa tai hakemassa juotavaa :-D Illalla  istuttiin vähän iltaa ja nautittiin ihanasta kesäillasta! 
Sunnuntaina juhlittiin rippijuhlia, mutta niistä kerron vähän seuraavassa postauksessa.


Miulla on töitä jäljellä enää 10 päivää ja sitten koittais parin viikon loma! Kesä on menny kyllä tosi äkkiä ja oikein harmittaa kun en oo muistanu nauttia siitä niin paljon kun vielä alkukesästä lupailin. Onneks tähänkin kesään on mahtunut paljon tosi kivoja juttuja, vaikka onkin ollu täysin erilainen kesä kun moniin vuosiin! Ja onhan miulla vielä aikaa ottaa se loppukiri tästä vuodenajasta täysillä nauttimisen suhteen, viimeistään sitten lomalla :-) 

Nyt jakso Vampyyrin päiväkirjoja pyörimään ja sitten treffeille Nukkumatin kanssa, niin jaksaa aamulla herätä taas töihin! See ya 

4 kommenttia:

  1. Lohi on niin parasta, ihan mun lemppari ruokaa ♡ ja upea tuo sun asusi :) just sellanen minkä itsekkin pukisin oitis päälleni ♡ ps. Aivan mahtava tuo viimenen kuva!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä niin hyvää :p Voisin syödä sitä vaikka kuinka paljon! Kiitos, kiva kuulla <3 Tuo oli kyllä mieluinen asu miullekkin! Joo, oli aika upee auringonlasku kun oltiin menossa uimaan :)

      Poista
  2. savustettu lohi on kyllä niiin hyvää<3 itse heitin talviturkin juhannuksena, mutta onhan se nyt jo lämmennyt ihan hurjasti niin että siellä pystyy jopa uimaankin ;)
    ihania kuvia ja kaunis toi kukkatoppi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, parasta <3 Namnam, nyt kun sitä sais! Huhhuh sillon jo! :D Mutta on varmasti, nyt se on kyllä tosi lämmintä! Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäät <3 Ja ihanaa, kun kommentoit!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥