maanantai 4. elokuuta 2014

When I met you in the summer

Tulin heittämään muutamat kuvat reilu viikon takaisista serkun rippijuhlista. Ensiks ajattelin, että jätän nää muutamatkin kokonaan julkaisematta, mutta eipä miulle taas kameraan hirveesti oo muita kuviakaan kertyny. Puhelimeen kyllä sitäkin enemmän.

Ihana tädin muru, Hugo 

Juhliin oli järkätty tuollanen salaattibaari, mistä jokainen sai sitten ite muodostaa haluamansa salaatin. Tuo oli miusta tosi kiva idea ja nam, mitä kaikkia vaihtoehtoja siinä olikaan! Vesi tulee kielelle kun nyt vaan ajatteleekin. En käyny ostamaan rippijuhliin erikseen mitään uutta mekkoa, vaan laitoin saman mekon joka oli miun pikkuveljen juhlissa viime kesänä. Tykkään tuosta kyllä tosi paljon ja olikin kiva saada sille taas käyttöä :-) En noihin asukuviin nyt oo juurikaan tyytyväinen. Ne otettiin vasta illalla juhlien jälkeen ja näkyy kyllä, että on aika pitkä päivä takana :-D Mutta niillä mennään nyt!

Muuten miun viikko onkin menny töissä paahtaen. Kirjaimellisesti paahtaen, koska meillä on ollu siellä ihan mielettömän kuuma ja välillä pelkkä ajattelu riittää siihen, että on jo hikipisara otsalla. Mutta enää muutama hassu päivä, joten en valita! Ja kyllähän näitä helteitä vähän saatiin jo odotellakkin, niin oli jo aikakin :-) Lauantaina istuttiin myös iltaa muutaman tyttösen kanssa ja vitsit miten kivaa meillä olikaan! Tuollasia iltoja pitäis ehdottomasti olla enemmänkin.

Huomenna miulla alkaa parin päivän vapaat ennen viimeistä loppurutistusta töissä ja ajattelinkin ehkä lähteä niitä Punkaharjulle viettämään.  Mutta nyt, kivaa alkanutta viikkoo ihanaiset 

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva blogi sulla, ja tuo mekko on ihana!♥
    http://www.karlanmaailma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos piristävästä kommentista, kiva kuulla että tykkäät!! :) ♥ Käyn kurkkaamassa siun blogin myös!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥