torstai 14. elokuuta 2014

Siihen tottuu, et voi elää miten sattuu


Saara anto miulle helpon kanawokin ohjeen ja nyt oon tällä viikolla sitä jo kaks kertaa tehny! Jotain tosi yksinkertasta ja hyvää :-P Lisäks myös sopii oikein mainiosti opiskelijabudjetille, näin niinkun jo syksyä silmällä pitäen.. Miulla on vaan joku ihme tapa, että kun löydän jonkun uuden lemppariruoan, niin sitten sitä pitää tehdä monta kertaa peräkkäin. Ihan tahallaan kyllästyttää ittensä siihen jo heti alkuun! Muita samanlaisia?

Lomalla ehdottomasti parhaimpia on ollu aamut.. Mikä oliskaan ihanampi tapa herätä, kun kaks karvakorvaa tuhisee vieressä eikä itellä oo mikään kiire nousta. Oikeestaan oon tähän mennessä lomalla viettäny suurimman osan ajasta vaan löhöilemällä ja kattomalla sarjoja. Löysin jälleen uuden ihan huippusarjan, nimittäin Jälkiä Jättämättä. Niin koukuttava, että on tässä kaks yötä menny sitä katellessa. Sekä päivät kans :-D Tuollaset sarjat pitäis kieltää lailla! Miulta ainakin..

Myöhäiset aamupalat on kyllä myös aika kiva juttu. Miulle ei koskaan maistu heti herättyäni ruoka, joten siks esimerkiks kesällä monesti söin vasta töissä. Nyt kuitenkin on ollu ihanaa, kun ei oo tarvinnu ottaa siitä mitään stressiä vaan oon voinu syödä aamupalan vaikka vasta yhdeltä päivältä, jos siltä tuntuu. En oo koskaan tykänny syödä puuroa kotona, en oikeestaan edes tiiä miks. Mutta nyt yritän parantaa tapani sen suhteen!

Miun koko kesän meikkauskerrat on varmasti melkein kahden käden sormilla laskettavissa. Naama on saanu ihan toden teolla levähtää kesän ja heti huomaa, että esimerkiks ripset on ottanut taas kunnon kasvupyrähdyksen! Tänään olikin kiva pitkästä aikaa meikata ihan rauhassa, ennenkun lähdettiin tyttöjen kanssa amarilloon syöpöttelemään. 

Oon ihastellu erilaisia kimonoita koko kesän. Vihdoin sitten viime viikolla oli miunkin pakko tilata omani, kun törmäsin nellyllä tuohon yllä näkyvään suloseen yksilöön! Helposti siitä voi tulla hiukan aamutakkiefekti, mutta se on vaan niiiiin ihana että ei haittaa yhtään 


Huomenna lähdenkin heti aamusta taas Punkaharjulle ja viikonlopulle onkin kaikkee kivaa tiedossa! Kameran akkukin on nyt ladattu, niin jos vaikka tulis siihenkin jotain kuvia otettua ;-) Viettäkääs kiva viikonloppu (vaikka ne kesäsäät taiskin nyt sitten loppua) 

8 kommenttia:

  1. oi, toi wokki näyttää hyvältä!! :p kerroppas mitä tohon laitat :D ja sama juttu, oon myös ihastellu kimonoja, mutten vielä päässy haalimaan yhtään itelleni..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi hyvää ja oikeesti niin helppoo :p laitoin vaan hunaja marinoituja kanasuikaleita, kananuudeleita, wokkivihanneksia ja sitte sitä sweet chili soossia aika reippaasti :-) Kimonot on kyllä ihania, niitä on vaan tosi iso valikoima ni meinas iskee miullekki valinnan vaikeus ;D

      Poista
  2. Oon myös ihastellu kimonoja, mutten oo viellä päässyt sellaista ostamaan itselleni :(( Tosin en tiedä onko se jo myöhäistä :D Tuo sinun tilaamasi kimono on kyllä aivan ihana <3 Haluaisin just jonkun tuollaisen ihanan pirteän :) ps. oon ihastellut aikaisemminkin, mutta sulla on kyllä aivan ihanan tasainen iho!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, voi harmi :( Miullakin kesti siinä kyllä aika pitkään.. Ja ehkä vähän myöhässä sen itekkin hommasin, mutta voihan sitä vielä hyvin syksyllä käyttää ja eiköhän ne oo muodissa vielä ens kesänäkin ;) Tykkään kyllä itekkin tooosi paljon <3 Ja kiva kun tuo on vähä tuollanen lyhyempi malli! Aaww vitsi miten piristävä kommentti, kiitos!! <3 En oo sitä koskaan erityisemmin noin ite ajatellukkaan! Kiitos ihanasta kommentista Emilia!

      Poista
  3. Ihana kimono! :)


    http://jennidiamante.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tykkäät :) se on kyllä ihana!

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥