maanantai 18. elokuuta 2014

Koetin tavoittaa onnea suurempaa, en enää haikaile kultaa vaan tyydyn hopeaan

Marika & Hugo 
Sankari 
ÄITI 

Nyt on kesän toiset juhlat eli serkun ylioppilasjuhlatkin juhlittu! Alkaa tosiaan tuntumaan siltä, että kesä taitaa olla ohi.. Juhlat oli kyllä kaikin puolin onnistuneet ja jälleen kerran pöydät oikein notku monia herkkuja! Tarjolla oli paria erilaista keittoa, erilaisia piirakoita ja neljää erilaista kakkua! Karkkeja yms. unohtamatta. Tykkään juhlista, koska sillon saa hyvällä syyllä käyttää aikaa pukeutumiseen ja laittautumiseen, näkee sukulaisia sekä yleensä myös uusia ihmisiä. Tätä ylioppilasta kyllä tosiaan kelpas juhlia, sen verran hyvät paperit oli sankari käteensä saanut ja aikamoiset seikkailut kyseistä neitiä tulevaisuudessa odottaakin. 

Joku on saattanut jo instagramista huomata, että miun hiukset koki aikamoisen muodonmuutoksen viikonlopun aikana! Miulla oli kampaaja perjantaina ja päätin, että nyt pitkätukkaisena olo saa riittää ainakin hetkeks. Marssin kampaajalle ja sanoin, että haluan pitkän polkan. Muutaman kerran kampaaja varmisteli, että oonhan tosissani. Parin nyökkäyksen jälkeen alettiin tositoimiin ja pian lattialla olikin kasa yli 10cm hiustupsuja. Nyt miulla on polkka ja voi miten kovasti tästä tykkäänkään!! Väriä myös päivitettiin hiukan, kyllä nyt kelpaa! Mitäs mieltä siellä ollaan, sopiiko miulle tuollanen polkka vai ei? ;)

2 kommenttia:

  1. oiii vitsit näyttääpä herkulliselta! <3 Kivoja kuvia ja sä oot ollu tosi kauniina <3!
    Tuo polkkatukka sopii sulle tosi hyvin <3 Ihanaa vaihtelua :)

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä taas herkut, namnam :p kiitos ihanainen <3 kiva kuulla mielipide polkasta! Tykkään tästä kyllä tosi paljon :) Ja nimenomaan vaihtelua, pitkät hiukset saa kuitenki jossai vaiheessa takas jos niin haluaa.. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin ♥