keskiviikko 20. elokuuta 2014

You can't wait forever. Do something and make it happen.

T-paita / h&m, Kimono / Nelly.com, Farkut / Vero Moda, Converset / Brandos

Heippahei! Tulin laittamaan teille kuvia sunnuntaisesta asusta. Oon ihan rakastunu tuohon kimonoon, harmi vaan että ilmat on viilentyny niin hurjasti, että eihän sitä enää oikein voi ainakaan tuollasenaan pitää. No mut ehkä keksin jotakin :-) Lomaa on jäljellä 4 hassua päivää ja suunnataankin huomenna Saaran kanssa pienelle vierailulle Tallinnaan. Meillä on herätys kukonlaulun aikaan ja Tallinnassa ollaankin jo klo 11. Yö vietetään hotellissa ja seuraavana iltana sitten taas takas kotiin. On kyllä ihan kiva tehdä tuollanen pieni reissu, tuleepahan paremmin nautittua näistä loman viimeisistä päivistä. 

Hieman kyllä ahdistaa, maanantaina alkaa harjoittelu ja se tarkottaa virallisesti sitä, että syksy on täällä. Tykkään kyllä syksystä paljon, mutta tänään tuolla sateessa ja tuulessa pyöräillessä tuli ikävä kesää. Syksy tarkottaa myös tenttejä ja hurjaa määrää muuta tekemistä. Kesällä kun jo aika hyvin unohtu kaikki kouluun liittyvä ja tavallaan pääs kunnolla siihen vapauden tunteeseen kiinni. Tiedän kuitenkin, että rytmiin pääsee helposti ja kohta tuntuu kun ei lomalla olis ollukkaan. 

Nyt olis ehkä aika suorittaa tuo pakkailu loppuun, niin ehtii suht ajoissa nukkumaankin! Palaillaan luultavasti Tallinna-postauksen merkeissä, see ya 

2 kommenttia:

  1. Kivaaa reissua, ehkäpä tosiaan törmäillään tallinnassa :)♥♥ ja tuo kimono on kyllä ihana ja näyttää tosi hyvältä sun päällä :) tahtoisin kanssa, mut en sit tiedä miten tuota tosiaan vois yhdistellä näin syksyllä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, samoin teille <3 Jep, eihän sitä koskaan tiedä! :)) <3 voi vitsi, ihana kuulla! Miulla on tosiaan vähän sama ongelma, kun vähän hankala se mm takin alla on.. Mutta ehkä jostain löytyy syksyn mittaan inspiraatiota siihenkin niin sitten siekin voit ehkä vielä hankkia sellasen ;)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin ♥